Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Kungsbacka

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av kontor i Kungsbacka
Nybyggnad av kontor i 3 våningar.
Nybyggnad av förskola i Frillesås
Nybyggnad av förskola för 160 barn.
Tillbyggnad av kontor i Kungsbacka
Tillbyggnad av kontorsbyggnad samt nybyggnad av två lagerhallar.
Ombyggnad av skola till daglig verksamhet i Kungsbacka
Avser ombyggnad av Kyrkskolan i centrala Kungsbacka till lokaler för daglig verksamhet. Anpassning av lokalerna för den nya verksamheten. Delar av Daglig verksamhet finns nu i fastigheter i kvarteren Gjutaren och Liljan i centrala Kungsbacka och i samband med att dessa ska rivas under våren 2023, förväntas Daglig verksamhet kunna flytta in i Kyrkskolan.
Ombyggnad av skola i Kungsbacka
En rockad äger rum mellan Åsa Gårdsskolan och Åsaskolan. Folkbiblioteket flyttar ifrån Åsaskolan till Åsa Gårdsskolan för att därefter kunna flytta högstadieelever till Åsaskolan från Åsa Gårdsskolan. För att ge plats för ett folkbibliotek på Åsa Gårdsskolan kommer ett antal utrymmen behöva byggas om. I stora drag handlar det om cirka 240 kvm sammanhängande yta som ska bli ett permanent folkbibliotek. Det innebär att befintligt skolbibliotek, NO-sal och musiksal byggs om.
Nybyggnad av tennishall i Kungsbacka
Avser nybyggnad av tennishall.
Byte av konstgräs på konstgräsplan i Kungsbacka
Entreprenaden innefattar byte av konstgräs på 3 st fotbollsplaner Kullaviksplanen, Tingbergsvallen och Kaparen, samt upprustning av mark och anläggning.
Nya solcellsanläggningar på fastigheter i Kungsbacka etapp 10
Nybyggnad av solcellsanläggningar på 3 st befintliga fastigheter. Entreprenaden omfattar projektering, byggnadsarbeten, elarbeten samt styrarbeten med tillhörande provningar och driftsättning. Objektens läge: Fjärås Bräckaskolan Rossaredsvägen 626, 439 72 Fjärås Säröskolan, Hall A Västra Särövägen 27, 434 81 Kungsbacka Reningsverk, Lerkil Blankas Väg 100, 434 93 Kungsbacka
Tillbyggnad av golfbana i Kungsbacka
Tillbyggnad av kontorsdel på golfbana.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).