Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Ovanåker

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Renovering av badhus i Edsbyn
Entreprenaden avser en totalentreprenad med syfte att renovera Celsiushallens simhall i Edsbyn. Renoveringen avser rivning och återställning av kakel och tätskikt på golv och i bassänger.
Omläggning av naturgräsplan i Alfta
Projektet avser omläggning av naturgräsplan 105x63 meter inklusive dränerande lager samt VA. Arbetet skall utföras enligt Svenska Fotbollsförbundets rekommendationer för anläggning av gräsfotbollsplan, REV C 2015:01.
Rivning och sanering efter fd skola i Edsbyn
Avser rivning av den gamla låg- och mellanstadiebyggnaden på fastigheten Västra Edsbyn 14:10. Byggnaden innehåller farliga ämnen så som bland annat asbest och PCB där vissa av dem även har spridit sig till marken intill byggnaden. Inför rivningen behöver därför fastigheten saneras och i samband med entreprenaden ska också den mark som är förorenad saneras.
Invändigt underhåll av skola i Edsbyn
Byte av belysning i hela byggnaden, allmänna ytor samt kontor.
Byte av ventilationsaggregat på skola i Edsbyn
Nytt ventilationsaggregat ska installeras.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).