Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Smedjebacken

Just nu finns inget projekt i Smedjebacken som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Tillbyggnad av kontor i Mora
Avser att bygga om receptionen samt fasadändring av kontorsbyggnad och anordnande av utegym.
Nybyggnad av idrottshall i Falun
Nybyggnad av multihall. Öppen hall.
Renovering av kallbadhus i Hedemora
Tillbyggnad av tak och vindskydd samt två stycken breda längsgående flytbryggor, samtidigt som en simlängd på 25 meter skapas mellan dessa bryggor. Den ena flytbryggan leder till hopptornet medan den andra byggs med en liten läktare i två steg. Den nya byggnaden står på ett träckdäck som är byggd i en och samma nivå för bra tillgänglighet. En spång längs stranden ansluter till gångvägen längs sjön Hönsans strand och ger en tillgänglig anslutning till badplatsen. En separat omklädningsbyggnad byggs intill huvudbyggnaden och förses med två stora omklädningsbås .
Ombyggnad av tandläkarmottagning i Säter
Järnmalmen 6 (tilltänkt avstyckning) - ändrad användning från kontor till tandläkarmottagning.
Renovering av friidrottsanläggning för fotboll, Mora
Rivning, renovering och ombyggnad av ytor för friidrott enligt rambeskrivningen. Total belagd yta som ska renoveras är ca. 7700 m2. Renovering av fotbollsplan (naturgräs) enligt rambeskrivningen för fotbollsplan. ca. 7085 m2 som omsluts av friidrottsanläggningen. Byte av räcke kring friidrottsplatsen.

Se övriga projekt i Dalarnas län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).