Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Malung-Sälen

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av ambulansstation i Sälen
Nybyggnation av ambulansstation i Sälen och separat tvätthallsbyggnad med 2 optioner om solcellsinstallation. Entréplan = 814 kvm, entresolbjälklag = 117kvm, tvätthall = 179 kvm.
Nybyggnad av handel, verksamhetsområde och lager i Lindvallen
Planförslaget syftar till att möjliggöra en handels -och verksamhetsetablering ca 100 meter norr om Fjällvägeni Lindvallen. Tillfart till området är tänkt att ske från Färdsjövägen som ansluter till cirkulationsplatsen på Fjällvägen. Föreslagen användning är handel, verksamhetsområde och lager.
Utbyggnad av hotell i Stöten, Sälen
Ny utbyggnation av hotellet med relax, bastu, utomhuspool och en stor reception. Här byggs även en helt ny städavdelning med större lager för att kunna möta våra gästers efterfrågan och utökad service till stugägaren. Restaurangen kommer också att få ett lyft med 25 nya sittplatser i en skön loungedel för Afterski och umgänge. Den nya hotellutbyggnaden ska även berikas med åtta ski lodge lägenheter i mycket hög klass. Lägenheterna på mellan 70 – 90 kvm kommer att vara fullt utrustade för självhushåll, sällskapsytor och egen balkong med storslagen utsikt över fjällen.
Nybyggnad av butik i Malung
Nybyggnad av sportbutik.
Nybyggnad av bensinstation i Malung
Förhandsbesked för anläggande av drivmedelsstation med tillhörande anläggning för biltvätt.
Ombyggnad av kontor i Malung
Omfattar ombyggnad av Malungs Elnäts kontor på fastigheten Kittarna 4:1.
Nybyggnad av carport i Malung
Nybyggnad av carport.
Nybyggnad av garage i Malung
Nybyggnad av garage/förråd.
Nybyggnad av servicebyggnad i Malung
Nybyggnad av servicehus.
Tillbyggnad av affärshus i Malung
Tillbyggnad av affärslokal med entré och virkesförråd.

Gratis erbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför en gratis lista med planerade byggprojekt och mer information om våra tjänster.