Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Leksand

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Åtgärder på förskola i Leksand
Avser åtgärder av besiktningspunkter som ej är färdigställda i den tidigare entreprenaden och omfattar är bl.a. uttorkning och uppbyggnad av betonggolv samt säkerställande av lösning för radon.
Hyresgästanpassning av ett f.d äldreboende i Tibble, Leksands kommun
Avser hyresgästanpassningen i befintliga lokaler för kommunala verksamheter, såsom dagverksamhet, HSR, administrativa lokaler för hemtjänst, nya personalrum och omklädningsrum samt anpassning av utemiljö för parkingsplatser.
Ombyggnad av nöjesfält i Leksand
Ändrad användning av spelhall till foodcourt, tillbyggnad terrass, Nybyggnad samt flytt av attraktioner, Nybyggnad av tillfällig toalettbyggnad, nybyggnad av depå el-gokart Noret 54:1.
Ombyggnad av vandrarhem i Leksand
Ändrad användning, från hvb-hem till vandrarhem.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).