Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Borlänge

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av idrottshall i Borlänge
Avser nybyggnad av fristående idrottshall med bollhall, gymnastiksal och kampsport. BTA ca 8 000 kvm i 3 plan, nedre plan under mark.
Om- och tillbyggnad till kulturhus i Borlänge
Planer finns för att bygga om Galaxen i Borlänge till kulturhus. Nuvarande hyresgäster är Quality Hotel och 2047 Science Center. Ambitionen med kulturhuset är att det ska verka som mötesplats där samverkan skapas över generationsgränser och kulturer. Konsertsal med ca 800 sittplatser alternativt ca 25 00 stående publik. Flexibla och anpassningsbara lokaler (Blackboxar) för ca 100-300 personer. (rum som kan skapas utifrån det behov som finns).
Nybyggnad av bostäder i Borlänge
Planarbetet ska i tillägg till befintliga verksamheter på fastigheten (skola, vård och handel) utreda förutsättningarna för bostäder.
Nybyggnad av föreningslokal i Borlänge
Avser nybyggnation av en byggnad i ett plan om ca 800 kvm med tillhörande komplementbyggnad (”Föreningslokalen Pranses”). Entreprenaden innefattar även mark och anläggningsarbeten av utemiljö. Föreningslokalen Pranses ska nyttjas som samlingslokal för föreningar och innehålla bl.a. omklädnings- och duschrum, toaletter, förråd, kansli m.m.
Nybyggnad av ridhus m.m. i Borlänge
Omfattar nybyggnad av ridanläggning i Borlänge med två ridhus, stall med plats för 30 hästar, foderlada, ridbana, damm med rening mm samt tillhörande markarbeten.
Ombyggnad av butik i Borlänge
Ombyggnad av butikslokaler.
Ombyggnad och utvändigt underhåll av affärshus i Borlänge
Butikslokal delas upp i två ny lokaler, en ny lastkaj och entré samt en ny personaldel tillkommer.
Utvändigt underhåll av kontor i Borlänge
Takbyte över lokalen Verdandi.
Utvändigt underhåll av kontor i Borlänge
Fasadändring och skyltlov.
Tillbyggnad av utbildningslokal i Borlänge
Tillgänglighetsanpassning utav konferens och uteplats för rullstolsburna, samt utökad handikapp toalett.
Ombyggnad av kontor i Borlänge
Anmälan om installation av hiss.
Ombyggnad av kontor i Borlänge
Ombyggnad och fasadändring av kontorshus.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).