Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Älvdalen

Just nu finns inget projekt i Älvdalen som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Renovering av kallbadhus i Hedemora
Tillbyggnad av tak och vindskydd samt två stycken breda längsgående flytbryggor, samtidigt som en simlängd på 25 meter skapas mellan dessa bryggor. Den ena flytbryggan leder till hopptornet medan den andra byggs med en liten läktare i två steg. Den nya byggnaden står på ett träckdäck som är byggd i en och samma nivå för bra tillgänglighet. En spång längs stranden ansluter till gångvägen längs sjön Hönsans strand och ger en tillgänglig anslutning till badplatsen. En separat omklädningsbyggnad byggs intill huvudbyggnaden och förses med två stora omklädningsbås .
Tillbyggnad av skola i Vansbro
Avser tillbyggnad av 3st moduler på skola.
Ombyggnad av skola till daglig verksamhet i Malung
Ombyggnad av del av skola till daglig verksamhet. Upptaget i kommunens investeringsbudget.
Takrenovering på kyrka i Mora
Avser takrenovering på Sollerö kyrka. Omläggning av skiffertak, målning av torn samt plåtarbeten. Byggtid beräknas till 10 månader.
Nybyggnad av LSS-boende i Borlänge
Nybyggnad av LSS-boende.

Se övriga projekt i Dalarnas län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).