Alla aktuella industriprojekt i Dals-Ed

Just nu finns inget projekt i Dals-Ed som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nybyggnad av kontors- och industrihus i Uddevalla
Projektet avser nybyggnad av kontors- och industribyggnad med 28000 kvm tillhörande markområde.
Nybyggnad av logistikanläggning i Härryda
Panattoni har förvärvat en fastighet av Företagsparken och skall uppföra en logistikanläggning på cirka 12 500 kvadratmeter och förstärker genom köpet sin etablering i Göteborgsregionen. Byggstart planeras ske kring årsskiftet 2023/2024 och man kommer att uppföra en byggnad som består av totalt ca 12 500 kvm inklusive entresolplan innehållande ett för hyresgäster anpassningsbart konceptkontor. Byggnaden kan fördelas på en eller flera hyresgäster med beräknad inflyttning under första kvartalet 2025. Fastigheten kommer uppföras med stålstomme och sandwichelement samt förberedas för solceller på taket. Hållbarhetsambitionerna är tydliga med mål om att certifiera enligt BREEAM nivå Excellent.
Tillbyggnad av industrihus i Göteborg
Tillbyggnad av industribyggnad.
Nybyggnad av växthus i Bollebygd
Uppförande av växthus.
Ombyggnad av produktionslokal i Falköping
Ändrad användning och ombyggnad från lagerverksamhet till produktionsverksamhet.

Se övriga projekt i Västra Götalands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).