Alla aktuella industriprojekt i Tierp

Just nu finns inget projekt i Tierp som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Ombyggnad och utbyte av utgödslingsanläggning vid Lövsta lantbruksforskning
Beställaren bedriver forsknings och undervisningsverksamhet vid Lövsta. Man planerar en ombyggnation och byte av nästintill alla utgödslingar i delen för mjölkkor.
Installation av fettavskiljare i industrihus i Bålsta
Anmälan installation fettavskiljare i industribyggnad.
Inredning till hönsstall vid Lövsta lantbruksforskning
Befintlig byggnad består av plant golv av betong, väggar av betongelement, takkonstruktion är prefab fackverkstakstol av trä ca 1200 kvm med innertak av plåt och isolering.
Muralmålning på industrihus i Uppsala
Bygglov för fasadändring på industribyggnad.
Nybyggnad av lager och partihandel i Uppsala
Nybyggnad av logistikverksamhet 5050kvm 13 m i höjd. Kan byggas ca 1-3 byggnader på marken. Avser Fullerö backe 107 och 109. Tomten är väldigt stor förhållande till byggrätten vilket möjlighet för etablering av ytkrävande verksamheter. Byggklar mark i direkt anslutning till E4 an. Avgrusad markyta med kommunalt VA framdragit till tomtgräns.

Se övriga projekt i Uppsala län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).