Alla aktuella industriprojekt i Stockholm

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av centrallager i Stockholm
Nytt centrallager åt Hydroscand
Rivning av fastigheter i Årsta, Stockholm
Avser fastigheten Postgården 2 & 4 som ligger väster om Årstafältet och gränsar till Åbyvägen och Ersta gårdsväg. Byggnaden på Postgården 2 är idag en lager- ,restaurang- padelhall och kontorsbyggnad med en totalyta av ca 26 000 kvm. Byggnaden på Postgården 4 är idag en lager- och kontorsbyggnad med en totalyta på ca 2 600 kvm. Byggnaden på Postgården 4(gamla 5) är idag lager- och kontorsbyggnad med en totalyta på ca 8 000 kvm.
Rivning av byggnader inom Slakthusområdet, Stockholm
Omfattar demontering, selektering, sanering, rivning av byggnader och tillhörande markkonstruktioner, ledningar etc samt delvis återfyllningsarbeten. Arbetena omfattar bl a 3 st byggnader, där 1 hus genomförs som en traditionell totalrivning medans de andra 2 husen ska genomföras med fördjupat fokus på återvinning och återbruk (så kallat cirkulärt byggande).
Installation av solcellsanläggningar på fastigheter för Stockholms Hamnar
För närvarande är planen att upphandla följande objekt: Speditionsbyggnad och tullvisitation i Norviks Hamn, beräknad storlek, 120 000 kWh, Magasin 2, Frihamnen, beräknad storlek, 100 000 kWh, beräknat antal paneler, 460 st., Matargång, Värtahamnen, 150 000 kWh, beräknat antal paneler, 636 st., Terminalbyggnad, Kapellskär, 80 000 kWh, beräknat antal paneler 330 st. samt några mindre anläggningar (minst 50 000 kWh). Vad som ännu ej är fastställt är om alla fastigheter/objekt kommer upphandlas i en och samma upphandling eller om det är en fördel att dela upp objekten på separata upphandlingar. Det är ett exempel på frågeställningar som vi via denna RFI vill få svar på.
Utvändigt underhåll av bageri i Stockholm
Ändring av /omdragning av ventilation i bageri/restauranglokal samt installation av FTX-aggregat.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).