Alla aktuella industriprojekt i Nykvarn

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av testanläggning i Nykvarn
För att bidra till omställningen mot en mer hållbar transportsektor och förstärka förutsättningarna för svensk fordonsindustri i att möta det teknikskifte mot elektrifierade fordon som nu sker, planerar RISE att i samverkan med industri och akademi uppföra ett testcenter för elektromobilitet. Detta för att möjliggöra forskning, utveckling och provning inom området för att på så sätt utveckla nästa generations hållbara lösningar för elbilar och andra elfordon. Aktuell upphandling syftar till att genom ett hyreskontrakt tillhandahålla en byggnad för SEEL AB:s planerade verksamhet i Nykvarn. Målet är att RISE tillsammans med Kvarnkrysset AB, vilka kommer att fungera som hyresvärd, upphandla en byggentreprenad anpassad för SEEL AB:s planerade verksamhet i Nykvarn. Byggnaden kommer att omfatta c:a 3 500 m2 LOA, och innehålla såväl tung som komplex utrustning för forskning, utveckling och provning avseende laddnings- och batteriteknik, elmotorer och drivlinor för fordon.
Nybyggnad av lager i Nykvarn
Avser återuppnybyggnad av lager efter brand.
Nybyggnad av industrihus i Nykvarn
Bygglov för nybyggnad av industribyggnad.

Gratis erbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför en gratis lista med planerade byggprojekt och mer information om våra tjänster.