Alla aktuella industriprojekt i Vellinge

Just nu finns inget projekt i Vellinge som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nybyggnad av återvinningscentral i Ystad
Avser uppförandet av en ny återvinningscentral. Den nya anläggningen kommer att ha en total yta på cirka 9 000 kvadratmeter. En särskild plats för inlämning och sortering av farligt avfall kommer att finnas, liksom fyra containerfack, inklusive ett för insamling av mjukplast. Denna strukturerade och avskilda plats för farligt avfall kommer att vara under tak
Utvändigt underhåll av industrihus i Helsingborg
Demontering av dockninsstationer, fasadändring av industri/lager samt nybyggnad av kyllager och förmanskontor och fönsterbyten.
Ombyggnad av industrihus i Trelleborg
Ändring av en byggnad som innebär att konstruktionen av byggnadens bärande delar berörs eller byggnadens planlösning påverkas avsevärt. Installation eller väsentlig ändring av ventilation i byggnader.
Tillbyggnad av verkstad i Höör
Tillbyggnad av verkstad.
Ombyggnad av industrihus i Kristianstad
Anmälan om ändring i ventilation i industribyggnad.

Se övriga projekt i Skåne län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).