Alla aktuella industriprojekt i Lund

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av forskningslokaler m.m
Planer finns för fortsatt utbyggnad Science Village med forsknings, laberatorium och kontorslokaler. Science Village ligger i nordöstra Lund och är en del av den nya stadsdelen Brunnshög. Totalt omfattar Sceince Village av 18 hektar och den kommer att kunna bebyggas med ca 250.000 kvm BTA lokaler avsedda för verksamheter, forskning och utbildning inom materialforskning och innovation. Här kommer att finnas universitets- och högskolefilialer, gästbostäder, forskningsinstitut, service, gym, restauranger och caféer. Byggnaderna kommer att kunna uppföras i upp till sju-åtta våningar med variationer i arkitekturen.
Nybyggnad av produktionslokaler i Lund
Byggnaden ska ligga på Hasslanda verksamhetsområde och kommer att innehålla kontor, lager, produktion och teknikutrymme. Den totala ytan uppgår till 6 400 kvadratmeter, som kommer att fördelas i både ett och två plan. Byggnaden kommer att uppföras enligt miljöbyggnad Silver.
Nybyggnad av industri i Lund
Planer finns för nybyggnation av industrihus i Lund.
Nybyggnad av växthus i Lund
Nybyggnad av växthus.
Nybyggnad av industrihus i Lund
Nybyggnad av industri- och lagerbyggnad samt sprinklertank (cistern och central).
Nybyggnad av industri mm i Lund
Planförslaget innefattar; verksamhetsområdet med icke störande industri, gatustruktur i form av en slinga runt området, ny in- och utfart från Svenhögsvägen, ny gång- och cykelväg samt dagvattendamm på parkmark.
Nybyggnad av lager i Lund
Nybyggnad av lagerbyggnad.
Byte av ventilationssystem i snickerilokal i Lund
Avser byte av ventilation i en snickerilokal på Ljusåret 4 i Lund.
Nybyggnad av växthus i Lund
Avser projektering och byggnation av: • 1st Varmväxthus. • 1st Kallväxthus. • 2 st Drivbänkar • samt markarbeten, anslutning av försörjning av el, VA etc.
Rivning av lager i Lund
Avser rivning av lagerbyggnad.
Rivning av industrihus i Lund
Rivning av industribyggnad.
Utvändigt underhåll av industrihus i Lund
Utvändig ändring av industribyggnad.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).