Alla aktuella industriprojekt i Lund

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av industrihus och distributionscenter i Gunnesbo, Lunds kommun
Avser 2 st nya byggnader på 4800 kvm för montering av stora värmeväxlare och 25 000 kvm för distributionscenter, verktygsfabrik och lager.
Nybyggnad av forskningslokaler m.m
Planer finns för fortsatt utbyggnad Science Village med forsknings, laberatorium och kontorslokaler. Science Village ligger i nordöstra Lund och är en del av den nya stadsdelen Brunnshög. Totalt omfattar Sceince Village av 18 hektar och den kommer att kunna bebyggas med ca 250.000 kvm BTA lokaler avsedda för verksamheter, forskning och utbildning inom materialforskning och innovation. Här kommer att finnas universitets- och högskolefilialer, gästbostäder, forskningsinstitut, service, gym, restauranger och caféer. Byggnaderna kommer att kunna uppföras i upp till sju-åtta våningar med variationer i arkitekturen.
Nybyggnad av laboratorie och kontor i Lund
Nybyggnad av nybyggnad av en laboratoriebyggnad och kontor med en sammanlagd yta på 12 300 kvadratmeter. Byggnaden består av suterrängvåning, tre våningsplan och en teknikvåning.
Nybyggnad av verksamheter i Veberöd
Planer finns för nytt verksamhetsområde i Veberöd
Nybyggnad av återvinningsstation i Lund
Avser nybyggnad av återvinningsstation i området Hasslanda, Lunds kommun
Nybyggnad av industrihus i Lund
Nybyggnad av industribyggnad.
Nytt verksamhetsområde i Genarp, Lunds kommun
Avser nytt verksamhetsområde i Genarp, Lunds kommun..
Ombyggnad av växthus vid Lunds Universitet
Avser ombyggnation av växthus Botaniska trädgården vid Lunds Universitet. Projektet består av två delar: E1- Ombyggnation av Palmhuset och entrébyggnad med ny entrébyggnad, nytt planteringsrum, nytt och högre palmhus och nya installationer. E2- Växthus och orangerier och omfattar renovering av växthus och orangerier med nytt klimatskal och stomme till växthusen, nya fönster orangerier, åtgärda fuktskador, nya installationer.
Nybyggnad av industri mm i Lund
Planförslaget innefattar; verksamhetsområdet med icke störande industri, gatustruktur i form av en slinga runt området, ny in- och utfart från Svenhögsvägen, ny gång- och cykelväg samt dagvattendamm på parkmark.
Rivning av lager i Lund
Avser rivning av lagerbyggnad.
Utvändigt underhåll av industrihus i Lund
Utvändig ändring av industribyggnad för en port till ventiler.
Utvändigt underhåll av industrihus i Lund
Utvändig ändring av industribyggnad.
Utvändigt underhåll av industrihus i Lund
Bygglov för utvändig ändring av industribyggnad.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).