Alla aktuella industriprojekt i Överkalix

Just nu finns inget projekt i Överkalix som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nybyggnad av demonstrationsanläggning för fossilfritt järn i Luleå
Nybyggnad av demonstrationsanläggning med en höjd på 150-250 m för att framställa stål fossilfritt, med vätgas i stället för kol. En pilotanläggning byggd sedan tidigare i Luleå: 1498919.
Nybyggnad av industrihus i Kiruna
Bygglov nybyggnad- industribyggnad.
Rivning av lager i Älvsbyn
Ett uppstolpat plåtförråd som är byggt uppe på taket. Det sitter räcken bakom plåtfasaden som blir kvar, det har varit en uteterass tidigare som vi vill återställa. Sen är det tillbyggt av plåt en överbyggnad och har enligt uppgifter fungerat som förråd till en tidigare möbelhandlare.
Utökning av dagbrott i Pajala
Området omfattar Kaunisvaara 1:3, 1:5, 1:11, 1:12, 2:3, 2:5, 2:6, 3:2, 13:1, 26:1, 28:1 och S:9 samt Allmänningsskogen 1:1.
Nybyggnad av verkstad och kontor i Boden
Avser nybyggnad av verkstad med tillhörande kontor.

Se övriga projekt i Norrbottens län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).