Alla aktuella industriprojekt i Kiruna

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nya bostäder och verksamheter i Kiruna
Bostäder, verksamheter, industri och drivmedelsförsäljning.
Utbyte av Slurrytank A vid Svappavaara Anrikningsverk, LKAB
Avser förprojektering utbyte av SA16TN200 ”Slurrytank A” på Svappavaara Anrikningsverk. Förfrågningsunderlag för tillverkning och utförande skall levereras. Option på projektledning av utbytet som sker under FU-stoppet v. 40 2022.
Nytt väderskydd för brännbart avfall vid Kiruna Avfallsanläggning
Entreprenaden omfattar en st. (1) Lager hall med konstruktion för väderskydd vid mellanlagring av brännbart avfall vid Kiruna Avfallsanläggning.
Nybyggnad av lasthus för transtport av container i Kiruna
Avser byggnad för omlastning av avfallscontainrar som transporteras till byggnaden via räls. Projektet påbörjas efter etapp 1 (1529701).
Nytt golv och avlopp i krosstoppen vid Kiruna Sovringsverk, LKAB
I Kiruna Sovringsverk, högst upp i Finkrossverket finns ett område som kallas Krosstoppen. På Krosstoppen behövs det bytas ut tårplåt och utöka möjligheten att ta hand om anläggningens spill och damm från transportörerna. Ny tårplåtstäckning uppgår till ca 700 m2. Underliggande bärstål ersätts med nytt samt så skall underliggande betongfickor repareras. Nytt golv förses med spolrännor och automatspolning. Anpassning av spännstationer, drivstationer och transportörer krävs. För att mek- och byggarbeten ska kunna utföras så ska kablage loss från fältobjekt och återanslutas efter att mekarbeten är klara.
Ombyggnad av industrihus i Kiruna
Bygglov ändrad användning & fasadändring.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).