Alla aktuella industriprojekt i Gällivare

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av industrihus i Gällivare
Avser nybyggnad av industribyggnad.
Nybyggnad av miljöstation i Malmberget
Anläggande av ny miljöstation/verkstadsbyggnad med en byggnadsarea om 1680 kvm. Entreprenaden omfattar mark, bygg samt EL och VVS i mark/platta. Grundläggning av byggnaden utförs generellt med sulor på packad undergrund. Stommen består av stålpelare och prefabricerade fackverksbalkar av stål. Trapetskorrugerad, varmförzinkad stålplåt, mineralullsisolering samt papptäckning. Ytterväggar av prefabricerade sandwich-element av plåt på sockel av betongelement.
Nybyggnad av verkstadsbyggnad och miljöstation i Malmberget
Anläggande av ny verkstadsbyggnad med en byggnadsarea om 1220 kvm samt ny miljöstation om 1680 kvm. Entreprenaden omfattar Mark/grundläggning, Bygg, Traverser inkl. besiktning och VA/VVS i mark/plattor. Entreprenaden omfattar även El i platta (kanalisation + slingor utanför dörrar/portar. Grundläggning av byggnaderna utförs generellt med sulor på packad undergrund. Stommen består av stålpelare och prefabricerade fackverksbalkar av stål. Tak av trapetskorrugerad, varmförzinkad stålplåt, mineralullsisolering samt papptäckning. Ytterväggar av prefabricerade sandwich-element av plåt på sockel av betongelement.
Nybyggnad av kontor, lager mm i Gällivare
Nybyggnad av handels-, lättare industri- & kontorsområde.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).