Alla aktuella industriprojekt i Boden

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Renovering av garagebyggnad samt nybyggnad av verkstadsbyggnad i Boden
Entreprenaden omfattar mark-, bygg-, elinstallations-, VVS-installations- och styrinstallationsarbeten gällande två byggnader enligt nedan. Byggnad K0107.006 Garagebyggnad som renoveras, tilläggsisoleras och byggs om. En vidbyggd byggnadsdel rivs i sin helhet. BTA som rivs ca 240m² och BTA som renoveras ca 730m². Byggnad K0107.020 Nybyggnad av verkstadsbyggnad med tillhörande förrådshall. BTA ca 740m².
Nybyggnad av industrihus och kontor i Boden
Avser nybyggnad av industri- och kontorshus. Beställare=Markägare
Nybyggnad av maskinhall i Boden
Entreprenaden avser projektering och nybyggnad av maskinhall inkl tillhörande markarbeten på fastigheten Svartbjörsbyn 2:53 del av, Boden. Byggnaden är i ett plan och innehåller bland annat en maskinhall och spolhall som ska användas för underhåll, mindre reparationer och tvätt av maskiner samt förvaring och upptining av maskiner. Byggnaden har en bruttototalarea (BTA) på ca 560 kvm
Nybyggnad av verkstad och kontor i Boden
Avser nybyggnad av verkstad med tillhörande kontor.
Nybyggnad av industrihus i Boden
Bygglov för nybyggnad industribyggnad.
Byte av portar på industribyggnad/garage i Boden
Industribyggnad och garagebyggnad på Torpgärdan 10:1 har portar, som behöver bytas ut. I både industribyggnad och garagebyggnad är nuvarande portar vikportar, som är både manuella och motordrivna.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).