Alla aktuella industriprojekt i Emmaboda

Just nu finns inget projekt i Emmaboda som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nybyggnad av väderskydd och skärmtak, Kalmar Energi
Entreprenaden omfattar byggnation av väderskydd och skärmtak på två av sina anläggningar i Kalmar tätort. Information om objektens läge tillhandahålls efter signerad handling 07.04 sekretessavtal.
Nybyggnad av huvudkontor mm i Kalmar
På den totala ytan om 11 300 kvadratmeter ryms, utöver kontor och lager, ett robotstyrt lagersystem och stora sportytor. Det inkluderar bland annat pickleball-bana, inomhuspool, gym och hockeyrink för streethockey. Som pricken över i:et ska en löparbana i form av företagets logotyp slingra sig genom byggnaden och upp på taket. - På taket ska 2 000 kvm solceller monteras med en uppskattad effekt om cirka 500kW. Kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad silver. I förlängningen finns det planer på att utöka fastigheten med en tillbyggnad på cirka 5 000 kvadratmeter.
Byte av fönster på industrihus i Västervik
Bygglov för fasadändring av industribyggnad.
Om- och tillbyggnad av industrihus i Nybro
Tillbyggnad ca 54x30 meter.
Ombyggnad av industrihus i Kalmar
Installation/ändring av ventilation samt ändring av brandskydd.

Se övriga projekt i Kalmar län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).