Alla aktuella industriprojekt i Varberg

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av vattenverk i Varbergs kommun
Avser installation av ny processinredning samt renovering med bygg- och installationsarbeten av vattenverket i Gunnarsjö, Varbergs kommun. Arbetet omfattar process-, bygg-, VVS- samt el och tele-arbeten.
Utbyggnad och ombyggnad av avloppsreningsverk i Varberg
Avser till- och ombyggnad av Åkulla avloppsreningsverk. Arbetet omfattar bl.a ny utbyggnad med markförlagd utjämningsbassäng, nya processteg, flytt av befintliga rör och komponenter, el och automation samt VVS.
Ny ventilationsanläggning, vid reningsverk i Varberg
Projektet avser en komplett ventilationsanläggning. Arbetena innefattar rivnings-, bygg-, ventilation-, rör-, och elarbeten.
Nybyggnad av produktionslokal i Varberg
Nybyggnad av verksamhet.
Utvändigt underhåll av industrihus i Varberg
Utvändig ändring av industri- och lagerbyggnad. Ändra en vägg till skyltfönster.
Nybyggnad av förråd i Varberg
Förhandsbesked för nybyggnad av komplementbyggnad.
Nybyggnad av förråd i Varberg
Nybyggnad av komplementbyggnad.
Mobil pannanläggning, Varberg Energi
Avser en mobil pannanläggning inklusive mobil bränslecistern, som redundans till befintliga fastbränslepannor i Tvååker och Bua närvärmenät.

Gratis erbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför en gratis lista med planerade byggprojekt och mer information om våra tjänster.