Alla aktuella industriprojekt i Halmstad

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Upphandling av tält och lagerhallar i Halmstad
Upphandlingen omfattar beställarens behov av tält och lagerhallar för lagring av in- eller utgående gods samt service och reparationer av dessa och beställarens befintliga. Avtalstiden är som längst åtta år. Beställaren har efter två år möjlighet att säga upp avtalet med tre månaders varsel.
Nybyggnad av industrihus i Halmstad
Nybyggnad av industribyggnad/lokal.
Nybyggnad av industrihus i Halmstad
Nybyggnad av industribyggnad/lokal.
Nybyggnad av industrihus i Halmstad
Nybyggnad av industribyggnad/lokal, rivning, installation av eldstad samt mur och plank.
Tillbyggnad av industrihus i Halmstad
Tillbyggnad av industribyggnad, halmstads gummifabrik.
Tillbyggnad av industrihus i Halmstad
Tillbyggnad av kallager som skall ersätta tältbyggnad.
Nybyggnad av väderstation i Halmstad
Uppförande av väderstation på skolbyggnad.
Rivning av lager i Halmstad
Rivning. Byggnaden uppfördes 1963 och består av två våningsplan varav källarplanet ligger i souterräng. På båda våningarna finns en större halldel där det tidigare stått ställverksinstallationer. På källarplan har det även funnit utrymmen för diverse installationer som kabelkällare, transformatorrum, el-central mm. På övre plan finns också personalutrymmen i form av kontor, kök och WC. Sedan uppförandet har byggnaden använt som ställverksbyggnad. Byggnaden har inte genomgått några större renoveringar eller ombyggnationer sedan uppförandet. Byggnadens BYA är 330 m2.
Tillbyggnad av industrihus i Halmstad
Tillbyggnad av industribyggnad/lokal.
Utvändigt underhåll av industrihus i Halmstad
Måla om fasaden på utsidan av byggnaden till enfärgad (svart) istället för flerfärgad (röd, vit, blå, grå) som den är idag.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).