Alla aktuella bostadsprojekt i Strömstad

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus i Strömstad
Projektet avser nybyggnad av 25 lägenheter i flerbostadshus med garage och förråd i sutterängvåning samt sophus och cykelparkering.
Nybyggnad av grupphus i Strömstad
Nyckleby 1:59 - ansökan om bygglov för nybyggnad av 3 en -och tvåbostadshus samt komplementbyggnad Nyckleby 1:59,1:60,1:61.
Utvändiga målningsarbeten på serviceboendet Solbo i Strömstad
Omfattar utvändig tvätt och ommålning av utvändigt trä såsom fasader, undersida takfot, taktassar, ytterdörrar och fönster av trä mm, inklusive alla tillhörande arbeten för komplett ommålning av delar av byggnaderna på serviceboendet Solbo i Strömstad. Även målning plåttak samt plåtar runt fönster m.m. skall utföras.
Ombyggnad av flerbostadshus i Strömstad
Avser ombyggnad av kontor till tre lägenheter. Torsken 2 Strömstad.
Rivning av parhus i Strömstad
Rivning av 4 st parhus.
Utvändiga målningsarbeten på korttidsboendet Kristallen i Strömstad
Totalentreprenaden omfattar utvändig tvätt och ommålning av utvändigt trä såsom fasader, undersida takfot, taktassar, ytterdörrar och fönster av trä mm, inklusive alla tillhörande arbeten för komplett ommålning av delar av byggnaderna på korttidsboendet Kristallen i Strömstad. Även målning av samtliga plåtdetaljer samt tvätt och antimögelbehandling av yttertak skall utföras.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).