Alla aktuella bostadsprojekt i Skara

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av bostäder Sörskogen norra, Skara
Planer finns för nybyggnad av bostäder i Sörskogen.
Nybyggnad av flerbostadshus i Skara
Nybyggnad av flerbostadshus. Med närhet till Gällkvistsskolan kommer Skara kommun att få ett nytt bostadsområde med lägenheter för olika typer av behov. Vi planerar byggnation av totalt 5 huskroppar.10 stycken radhuslägenheter med 4 RoK på 102,6 m2 fördelade på 2 huskroppar. Dessa lägenheter får en egen frånluftsvärmepump. En huskropp med ett LSS-boende för 6 stycken boende. LSS:et kommer få en egen bergvärmeanläggning. 2 stycken huskroppar i form av mindre flerbostadshus med 8 lägenheter vardera. Flerbostadshusen kommer ha 4st 2Rok 59,4 m2 och 4st 3RoK 80 m² vardera. Dessa två huskroppar kommer att värmas med en gemensam bergvärmeanläggning.
Nybyggnad av elevboende vid Axevalla Hästcentrum i Skara
Avser uppförande av Axevalla elevboende med 107 boenderum fördelat på fyra byggnader i två plan. I entreprenaden ingår även att tillskapa en utemiljö i direkt anslutning till elevboenden.
Ombyggnad till verksamhetslokaler samt korttidsboende i Skara
Avser ombyggnation av verksamhetslokaler från vårdlokaler till kontors- och administrativa lokaler samt korttidsboende (20 st) för den kooperativ hyresrättsföreningen KHF Skara Äldrehem.
Ramavtal avseende fastighetstjänster byggarbeten, Centrumbostäder i Skara AB
Avser fastighetstjänster byggarbeten inom Centrumbostäder i Skara AB fastighetsbestånd. Avtalstid 2023-10-01 - 2025-09-30 med möjlighet till 1 + 1 års förlängning.
Ramavtal avseende fastighetstjänster VS-arbeten, Centrumbostäder i Skara AB
Avser fastighetstjänster VS-arbeten inom Centrumbostäder i Skara AB fastighetsbestånd. Avtalstid 2023-10-01 - 2025-09-30 med möjlighet till 1 + 1 års förlängning.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Skara
Avser utvändig ändring av fasad och tak på flerbostadshus.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Skara
HSB Brf Skaraberg har för avsikt att byta sina fönster, fönsterdörrar, entrédörrar och förrådsdörrar. I samband med detta vill föreningen byta modell och färg på fönster och dörrar.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).