Alla aktuella bostadsprojekt i Mellerud

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Stamrenovering i flerbostadshus i Mellerud
I denna trappuppgång avser beställaren byta ut stammar och viss rördragning för vatten, värme och avlopp. Ca hälften av lägenheterna i trappuppgången har redan renoverats m h t stammar och badrum, och i samband med denna entreprenad kommer även övriga lägenheters badrum/wc uppdateras och i vissa fall byggas om. Kök renoveras i alla lägenheter utom en. Utöver kök och vissa badrum skall även hallen och sovrum i samtliga lägenheter renoveras med nya golv och målning i tak och på väggar
Takarbeten på flerbostadshus i Mellerud
Avser takbyte på flerbostadshus.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Mellerud
Utvändig ändring flerbostadshus. Fönsterbyte.
Konvertering från el till fjärrvärme i flerbostadshus i Mellerud
Det är två byggnader med 8 lägenheter i varje som har direktverkande el och elektriska varmvattenberedare i varje lägenhet samt en tvättstuga. Byggnaderna ska anslutas till fjärrvärme och förses med rör och vattenburna radiatorer. Tappvattensystemets rör ska bytas. Fjärrvärmecentralen placeras i källaren på Korsgatan 12B (hus A).

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).