Alla aktuella bostadsprojekt i Grästorp

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Bygg- och renoveringsentreprenad i Grästorps kommun
Grästorps kommun och KHF i Tryggahem i Grästorp - har som mål med denna upphandling är att ingå avtal med en samarbetspartner som ska kunna tillgodose föreningens behova avseende följande entreprenadprojekt: - Lärkfalken (Nybyggnation) - Kompassen/Paletten (ROT-entreprenad) - Snipan (ROT-entreprenad) - Myggan (ROT-entreprenad) Entreprenadprojekten genomförs i tre olika faser och det är föreningens mål att samarbetspartnern genomför fas 1 på ett sätt som innebär att samtliga tre faser kan kan genomföras tillsammans med Grästorp kommun och Tryggahem i Grästorp. Bygg- och rotentreprenad uppdelad i fyra projekt.
Nybyggnad av flerbostadshus i Grästorp
Nybyggnad av flerbostadshus.
Takbyte och installation av solceller på äldrebostäder i Grästorp
Avser takbyte och installation av solceller.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).