Alla aktuella bostadsprojekt i Upplands Väsby

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus och förskola i Upplands Väsby
Cirka 250 yteffektiva lägenheter i kvarteret Hasselnöten. Området är på cirka 17 500 kvm och utgörs idag av ett servicehus som avses rivas och en badanläggning som ska bevaras.
Nybyggnad av hyresrätter i Upplands Väsby, etapp 2
Mark och grundläggning omfattar arbeten för jord- och bergschakt, spont och platsgjutna konstruktionsarbeten. Avser nybyggnad av hyresrätter.
Nybyggnad av flerbostadshus i Upplands Väsby, Etapp 3
Mark och grundläggning omfattar arbeten för jord- och bergschakt, spont och platsgjutna konstruktionsarbeten. Avser nybyggnad av hyresrätter.
Nybyggnad av seniorbostäder i Upplands Väsby
Ca 50 lgh för personer över 55 år.
Renovering av badrum i flerbostadshus, Upplands Väsby
Upphandlingen omfattar renovering av 72 st trasiga badrumskonstruktioner på Solbergsvägen i Upplands Väsby kommun. Omfattningen kommer att delas in i 12 huvuddelar för att underlätta genomförandet.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).