Alla aktuella bostadsprojekt i Tyresö

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av bostäder mm i Norra Tyresö centrum, etapp 3 kvarter 14
Nybyggnad av bostäder i Norra Tyresö. Stenbiten 1 samt del av fastigheterna Bollmora 1:94 och 2:1, Forellen 4, 15 och 16, Gösen 3 samt Gösen 1
Nybyggnad av flerbostadshus i Tyresö
270 lägenheter, varav sex kommer att användas för LSS-boende. Bostadshusen ordnas i kvarter runt tre gårdar och en lekpark som är gemensam för området
Nybyggnad av flerbostadshus i Trollbäcken
På den östra sidan om Vendelsövägen planerar Klövern att bygga tre hus med en gemensam innergård och fasader mot Klockvägen, Vendelsövägen och Kärrvägen. Dessa hus kommer bestå av 205 st hyresrätter. Fastighetsbeteckningarna, Näsby 4:1617, Näsby 4:1616 och Näsby 4:1159
Nybyggnad av flerbostadshus i Tyresö
Ansökan om bygglov för nybyggnad av flerbostadshus samt mur och plank samt komplementbyggnad.
Nybyggnad av kyrka, allaktivitetshus, bostäder samt butik i Tyresö
Avser nybyggnad av flerbostadshus, 33 lägenheter. Längs Bollmoravägen ska Filadelfiakyrkan uppföra ett nytt allaktivitetshus/kyrkobyggnad. Kyrkohuset ska ha två höga våningar och ytterligare tre indragna våningar med lägenheter på taket.
Nybyggnad av gruppbooende i Tyresö
Nybyggnad av sex lägenheter i gruppboende för personer med behov av särskilt stöd enligt LSS (Lagen om Stöd och Service).
Nytt skalskydd med passagesystem och nya entrépartier i flerbostadshus i Tyresö
Nytt skalskydd med passagesystem och nya entrépartier i flerbostadshus på Granängsringen.
Byte av fönster i flerbostadshus i Tyresö
Avser byte av fönster i flerbostadshus.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).