Alla aktuella bostadsprojekt i Sollentuna

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus i Sollentuna
Planer för ca 85 bostäder i Häggviks Dunge med ett attraktivt läge i Sollentuna. Bostäderna ligger i anslutning till Norrviken och med närhet till kommunikationer såsom pendeltåg och Norrortsleden. Projektet omfattar totalt 85 bostadsrättslägenheter och ligger på en lugn återvändsgata i en fin skogsdunge.
Renovering och ombyggnad av flerbostadshus i Sollentuna
Totalentreprenad avseende renovering och ombyggnad av befintligt bostadshus.
Nybyggnad av markbostäder i Vaxmora
Planer för ca 19 hus.
Stambyte och upprustning av flerbostadshus i Sollentuna
Entreprenaden avser stambyte och upprustning av befintliga byggnader på fastigheten Släggan 1. Fastigheten består av 199 stycken lägenheter fördelade över sex stycken lamellhus. Byggnaderna uppfördes i mitten av 1960-talet.
Nybyggnad av radhus i Sollentuna
Uppförande av 12 st radstående enbostadshus, 8 vid Rådanvägen och 4 vid Margreteborgsvägen, i två plan byggda i trä med källare och soutterrängvåning åt Rådanvägen.
Nybyggnad av flerbostadshus i Sollentuna
Nybyggnad av flerbostadshus, äganderätter.
Ombyggnad av fd äldreboende till ungdomslägenheter i Helenelund, Sollentuna
Ett befintligt äldreboende i Helenelund i Sollentuna i fyra våningar över mark ska byggas om till ca 60 st ungdomsbostäder.
Ombyggnad till lägenheter i Sollentuna
Sollentunahem AB vill med detta förhandsmeddelande avisera kommande upphandling avseende ombyggnation av Spaden 1. Upphandlingen förväntas att annonseras under augusti/september 2022. Spaden 1 är en byggnad där det tidigare har bedrivits ett omsorgsboende i två plan av byggnaden. Det är nu dessa två plan som ska byggas om till ca 33 bostadslägenheter. Plan 3 och plan 4 i byggnaden utgörs sedan tidigare redan av bostadslägenheter med kvarboende.
Nybyggnad av LSS-boende i Sollentuna
Entreprenaden avser nyproduktion av LSS-boende för 6 lägenheter inklusive gemensamhets- och personalutrymmen i Kv Nocken 7.
Ombyggnad av flerbostadshus i Sollentuna
Bygglov för ändrad användning till bostäder på fastigheten Trumman 4, Glimmervägen 17.
Balkongrenovering på flerbostadshus i Sollentuna
Mindre balkongrenovering på ca 86 st balkonger.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).