Alla aktuella bostadsprojekt i Huddinge

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus i Trångsund
Huset kommer att ha olika höjder, som mest sju våningar. De flesta lägenheter får balkong och är ettor och tvåor, men det byggs också cirka 20 fyror. Bostäderna är på 35-90 kvadratmeter. Utanför huset byggs ett parkeringsgarage i två plan och en bullermur mot järnvägen. Nybyggnad av parkeringsdäck, etapp 1 ligger på 1138293. Byggnaden ska certifieras enligt systemet Miljöbyggnad 3.2.
Stambyte i flerbostadshus i Huddinge
Planer för upprustning av vattenledningar och rörstammar på Bäckgårdsvägen 26-32 i Vårby Gård. Fokus ligger på badrum samt i viss mån kök.
Nybyggnad av radhus i Snättringe, Huddinge
Avser nybyggnad av 15 st radhus.
Nybyggnad av grupphus i Huddinge
Bygglov för nybyggnad av 7 enbostadshus och komplementbyggnad samt uppförande av mur. marklov för ändrade marknivåer. Bågsträngen 2,3,19,21,18,22,20.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Vårby
Projektet omfattar fönsterbyte/fönsterrenovering för att förbättra inomhusklimatet i lägenheten, gjutning av ny balkongplatta för att de inom kort har passerat sin livslängd, förbättring av isoleringen i fasaden, återställa fasaden till sitt ursprungliga utseende för att bevara det kulturhistoriska värdet i området, byta takbeläggning och göra åtgärder för att öka säkerheten vid arbeten på taket. Dessutom kommer en solcellsanläggning installeras på taket på Botkyrkavägen 11 Botkyrkavägen 11 (Skeppet 1) - Start i mars/april 2023 Botkyrkavägen 9 (Skeppet 3) - Start i augusti 2023 Botkyrkavägen 7 (Skeppet 4) - Start 2024 Botkyrkavägen 5 (Ormen långe 3) - Start 2024 Botkyrkavägen 3 (Ormen långe 2) - 2024/2025 Botkyrkavägen 1 (Ormen långe 1) - 2025
Stambyte och renovering av badrum i flerbostadshus i Huddinge
Stambyte i flerbostadshus. Planeras att utföras i 3 etapper, totalt 159 lgh. Mörten 1, Sjödalsbacken 7 A-C och 9 Forellen 3, Sjödalsbacken 1 Siken 3, Sjödalsvägen 11
Stambyte och renovering av badrum i flerbostadshus i Huddinge
Stambyte och renovering av badrum i flerbostadshus. Totalt 112 lägenheter och 5 lokaler på Sjödalstorget 3A-B och Kommunalvägen 14-16. Utöver basnivån i renoveringen finns även en utökad nivå med möjlighet att välja till nytt kök och parkettgolv.
Stambyte och renovering av badrum och kök i flerbostadshus i Huddinge
Avser renovering av badrum, kök samt ny ventilation.
Nybyggnad av parhus i Huddinge
Bygglov för nybyggnad av tvåbostadshus parhus samt marklov.
Installation av solceller på flerbostadshus i Huddinge
Planer finns på installation av solceller på flerbostadshus.
Nybyggnad av parhus i Huddinge
Nybyggnad av parhus.
Byte av värmepumpar i flerbostadshus i Huddinge, etapp 5
Avser byte av värmepumpar i flerbostadshus.
Byte till varmvattenberedare i flerbostadshus i Huddinge, etapp 5
Avser byte från beredningsvärmepanna till varmvattenberedare i flerbostadshus.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).