Alla aktuella bostadsprojekt i Kristianstad

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av bostäder och lokaler i centrala Kristianstad
Planer finns för en ny stadsdel med blandad stadsbebyggelse och lokaler m.m i området Udden i Kristianstad. Totalt omfattas området av ca 115 000 kvm bostäder och totalt 1400 lägenheter.
Nybyggnad av bostäder i Åhus, Etapp 2
Avser nybyggnad av parhus/radhus/flerbostadshus. Totalt på området planeras det att uppföras ca 300 bostadsrätter, hyresrätter och villor i en blandad bebyggelse. Här ska även finnas vård och förskola. Projektet kallades tidigare för Transvalområdet .
Nybyggnad av vård- och omsorgsboende i Kristianstad
Avser nytt vård och omsorgsboende med ca 40 st lägenheter och samvarorum uppdelat i 5 avdelningar i Tollarp, Kristianstads kommun. Rivning av befintlig byggnad finns på projekt ID 1585917.
Nybyggnad av bostäder i Näsby södra, Kristianstads kommun
Planer finns för nytt bostadsområde med ca 850 bostäder i blandad bebyggelse i området Näsby södra i Kristianstad.
Nybyggnad av bostäder, centrumändamål, park, stråk och gator i Kristianstad
Förslag till ny detaljplan för bostads- centrumändamål, park, stråk och gator. Detaljplanen syftar till att bidra till en omvandling av stadsdelens Söders industriområde till en tät hållbar stadsbygd som med hög arkitektonisk gestaltning länkas samman med innerstaden och den lokala kulturmiljön genom hänsyn, utformning, anpassning och materialval. Planområdet omfattar ca 55 400 m².
Påbyggnation av förskola i Kristianstad
Detaljplanen syftar till att möjliggöra för förskola och bostäder samt bekräfta befintlig handelsverksamhet inom del av området.
Nybyggnad av bostäder i Åhus, Kristianstad
Syftet med detaljplanen är att möjliggöra för bostäder i varierad utformning. Planområdet omfattar ca 8200 m². Inom ramen för detta möjliggör detaljplanen för flerbostadshus och sammanbyggda markbostäder. Vidare syftar även detaljplanen att säkerställa en ny cykelväg utmed planens södra gräns och för att säkerställa trafiken till och från området kommer även en ny väganslutning att krävas i söder.
Nybyggnad av bostäder i Kristianstad
Planer finns nybyggnation av markbostäder i Hammar, Kristianstads kommun .
Nybyggnad av bostäder i Kristianstad
Planer finns nybyggnation av bostäder samt bostadskomplement som kontor, service samt tjänsteverksamhet med liten varuhantering inom fastigheten Revisorn 31. Detaljplanen möjliggör även för skola/förskola liksom lättare former av vård så som vårdcentral, tandvård, sjukgymnastik eller personalhälsovård.
Nybyggnad av flerbostadshus i Kristianstad
Nybyggnad av flerbostadshus .
Nybyggnad av parhus i Kristianstad
Nybyggnad av parhus/radhus med tio lägenheter.
Nybyggnad av hyreslägenheter i Tollarp, Kristianstad.
Avser nybyggnad av ett tvåvånings flerbostadshus med 8 lägenheter och ett hus med 4 marklägenheter som alla ska ha helkaklade badrum, klinkers, parkettgolv, tvättmaskin och torktumlare samt inglasade balkonger. Solceller på ett hustak.
Nybyggnad av parhus i Kristianstad
Nybyggnad av fem parhus.
Nybyggnad av parhus i Kristianstad
Nybyggnad av parhus och förråd .
Nybyggnad av grupphus i Kristianstad
Nybyggnad av sammanbyggda småhus samt komplementbyggnader. Öllsjö 33:2 33:3 33:10 33:5
Nybyggnad av kallgarage i Kristianstad
Avser nybyggnaden av kallgarage. Både golv i byggnad och körplan består av cemtstabiliserande asfalt. BTA ca 1050 kvm. BTA körplan på 1700 kvm.
Ombyggnad av flerbostadshus, Kristianstad
Omfattar värmekonventering till fjärrvärme från direktverkande el samt badrumsrenovering av cirka 30 badrum. Området omfattar 43 marklägenheter fördelade på 14 byggnadskroppar.
Nybyggnad av parhus i Kristianstad
Nybyggnad av ett parhus .
Ombyggnad av hissar i Kristianstad
Avser ombyggnation av 2 st hissar inom AB Allöns fastighetsbestånd. Objektets läge: Kockumsgatan 5A, Kristianstad, Allögården Stora Vägen 20, Everöd, Skogåsa
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Kristianstad
Utvändig ändring av flerbostadshus - takbyte.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).