Alla aktuella bostadsprojekt i Klippan

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus i Klippan
Planförslaget innebär att ett område om cirka 5 000 m2 avsätts till bostäder. Fastighetsägarens ambition är att bygga tre flerbostadshus i två våningar, vilket skulle medge 27st lägenheter.
Om- och tillbyggnad av äldreboende i Klippan, etapp 2
Ombyggnad i byggnad E avser källaren, där befintligt omklädningsrum skall renoveras och en ny utrymningsväg ska byggas. En ny entré med varumottagning och färdigställande av den norra sidans utemiljö. Samt om- och tillbyggnad av Byggnad B på plan 1 och 2. Utöver detta ska brandlarmet kompletteras i byggnad A och F och resterande utemiljö färdigställas.
Nybyggnad av flerbostadshus i Klippan
Nybyggnad av flerbostadshus (28 st lgh) samt komplementbyggnader.
Nybyggnad av radhus med återbruk i Ljungbyhed
Projektet avser radhus med fem bostadslägenheter i markplan. Projektet ska byggas enligt Miljöbyggnad 4.0 Silver, och i projektet ska återbruk av material göras enligt följande: Tegel, fönster samt fjärrvärmeväxlare.
Solcellsanläggningar för Treklövern Bostads AB, Klippan
Solcellsanläggningar för Treklövern Bostads AB.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).