Alla aktuella bostadsprojekt i Eslöv

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad till bostäder och verksamheter i Eslöv
Omfattar om- och nybyggnad av totalt ca 55 bostadslägenheter, ca 1200 m2 lokaler och ca 1300 m2 garage och därtill hörande gemensamma utrymmen för kommunikation, förråd och teknik mm. Projektet omfattar också erforderliga mark och anläggningsarbeten. Projektet är indelat i huvuddelar. Det finns olika krav på bevarande enligt detaljplanens q-märkning. Projektet utförs i samverkan mellan beställaren och entreprenören.
Ombyggnad från kontor till bostäder i Eslöv
Avser ombyggnad av fastighet med kontor och butikslokaler till ett lägenhetshus med 11 st, lägenheter samt 1 st. butikslokal inom Kv Färgaren 19 i Eslöv. I projektet ingår rivning av lågdelar av butikslokaler.
Renovering av tak och fasad mm på flerbostadshus i Eslöv
Objektet omfattar renovering av tak och fasad på Brinken 1-5 samt fönsterbyte, balkonginglasning, värmerenovering mm.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).