Alla aktuella bostadsprojekt i Mjölby

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus i Skänninge
19 st lägenheter På fastigheten kommer ett hus i fyra våningar att byggas. I huset - som självklart har hiss - kommer totalt 19 lägenheter att finnas i en blandning av 1 - 3 rum och kök. På fastigheten byggs också ett miljöhus, ett hus för lägenhetsförråden, samt en parkeringsplats med bland annat plats för laddning av elfordon.
Nybyggnad av bostäder i Mjölby
Bostäder i form av villatomter. Ca 13.5 hektar mark
Energirenovering av fönster på flerbostadshus i Skänninge
Inom fastigheten Rosenlund 4 i Skänninge ska Bostadsbolaget genomföra en energirenovering av fönster. Syftet med projektet är att öka komforten för de boende, att minska energiförbrukningen samt att göra en översyn av ventilationssystemet och säkra upp dess funktion genom att komplettera fönster med spaltventiler efter behov. Avser 1005 st fönster.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).