Alla aktuella bostadsprojekt i Nora

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av bostäder i Nora
Detaljplanen avser att omvandla ett kulturhistoriskt industriområde i Nora till ett omvandlingsområde som i huvudsak består av bostäder. Detaljplanen syftar även till nya stråk igenom området genom att förbättra möjligheter till gångvägar samt en strandpromenad för allmänt ändamål. Planen möjliggör även för en ny sträckning av bro över Hagbyån
Ombyggnad av befintliga lokaler till trygghetsbostäder i Nora
Avser ombyggnation av befintliga lokaler till trygghetsbostäder vid Åkerby Herrgård i Nora. Kontaktman söker en byggherre som köper marken och sedan driver hela processen till färdiga Trygghetsbostäder. Se även tillhörande id; 1035562, 1089922; 1614190.
Fönsterbyte på flerbostadshus i Nora
Avser utbyte av fönster, fönsterdörrar, entrédörrar och därtill förenlig målning och plåtbeslagning. Adress: Bergslagsgatan 29 A-H och Trädgårdsgatan 12 A-H, 14 A-H, Nora kommun.
Fasad-och fönsterbyte på flerbostadshus i Nora
Avser avser utbyte av fasadpanel samt fönster och balkongdörrar och därtill förenlig målning och plåtbeslagning. Adress: Kungsgatan 22-24 i Nora
Ombyggnad av flerbostadshus i Nora
Installation av hiss.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).