Alla aktuella bostadsprojekt i Kumla

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av enbostadshus samt flerbostadshus i Kumla
Syftet med detaljplanen är att möjliggöra för 9 villatomter samt en tomt för mindre flerbostadshus. Området är beläget i Ekeby, i korsningen Ekebygatan/Lv 642. Ekeby IP (fotbollsplan) bör även tas med i detaljplanen då området inte detaljplanelagts.
Nybyggnad av radhus i Kumla
Avser nybyggnad av rad/kedjehus.
Nybyggnad av kedjehus i Kumla
Nybyggnad av rad/kedjehus samt komplementbyggnad.
Byte av fönster och balkongdörrar på flerbostadshus i Kumla
Byte av fönster och balkongdörrar i lägenheterna, plåtarbeten relaterade till fönster/dörr-montage samt utvändiga putslagningar och invändiga målningslagningar. Objektet är beläget på Von Rosensteins väg 7 - 11 och Franzens väg 5, Kumla.
Ramavtal avseende teknisk service av kyla och värmepumpar, Kumla kommun
Ramavtal avseende teknisk service av kyla & värmepumpar. Avtalstid 2024-09-01 - 2026-08-31 med möjlighet till 1 + 1 års förlängning.
Lokalanpassning av korttidsboende i Kumla
Avser mindre verksamhetsanpassningar av delar av befintliga lokaler samt allmänna underhållsåtgärder inom två byggnader på fastigheten Smedstorpet 4 i Kumla kommun. Lokalerna nyttjas av Socialförvaltningen som på platsen driver ett korttidsboende för barn med särskilda behov.
Ombyggnad av flerbostadshus i Kumla
Ändring planlösning i flerbostadshus.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).