Alla aktuella bostadsprojekt i Kiruna

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus i Kvarter 75, 76, 81 och 82, Kiruna nya stadskärna
Projektet Östra Stråket innefattar kvarteren 75, 76, 81 och 82 som är belägna inom nya Kiruna centrum (NKC) och ska utgöra planerade ersättningsfastigheter för LKAB Fastigheter AB samt bostadsrätter. Projektet omfattar att entreprenör på totalentreprenad ska utföra projektering och byggnation av flerbostadshus uppdelat i två huvuddelar (HD), HD 1 (Kv 75 och 76) och HD 2 (Kv 81 och 82) i Nya Kiruna Centrum. I entreprenaden ska förutom bostadshus även ingå arbeten för parkeringar, cykelparkeringar, förråd, miljörum, skyddsrum samt utemiljö.
Nybyggnad av bostäder, Kiruna, kv 90
Byggnaderna på kvarter 90 ska uppföras i form av fem lamellhus sammanbyggda till två huskroppar i fyra våningar som inrymmer 79 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. I kvarteret kommer det att finnas gemensam bastu och tvättstuga samt miljörum med full sopsortering. Utöver det kommer det att finnas tillgång till cykelförråd samt bilplatser med motorvärmare, laddstolpe eller carport.
Nybyggnad av flerbostadshus i Kiruna
Avser nybyggnation av flerbostadshus.
Nybyggnad av flerbostadshus i Kvarter 2, Kiruna nya stadskärna
Avser projektering och byggnation av flerbostadshus på Kvarter 2 i uppdelat i tre huvuddelar (HD), HD 1, HD 2 och HD 3, som kan vara oberoende av varandra i Nya Kiruna Centrum. I entreprenaden ingår även bl.a. markarbete, parkeringslösning, förråd, miljöstation, utemiljö och på option skyddsrum.
Nybyggnad av LSS-boende i Kiruna
Avser nybyggnad av LSS-boende, 6 platser.
Uppställning av moduler för studentboende i Kiruna
Avser modul för studentboende i 2 plan innehållande 44 st lägenheter med gemensamma kök och allrum, minst 1 st tvättstuga om minst 12 kvm.
Nybyggnad av carportar, garage samt parkeringsplatser i Kiruna
Befintliga garagelängor och parkeringsplatser skall rivas i sin helhet och ersättas med nya carportar, garagelängor, parkeringsplatser, soprum mm.
Balkongrenovering på flerbostadshus i Kiruna
Avser renovering och inglasning av balkonger.
Relining av avloppsledningar i bostadshus i Svappavaara
Relining av samtliga vertikala och horisontella avloppsledningar i byggnad fram till första brunn utanför byggnad, inklusive golvbrunnar/wc-grodor samt anslutningar wc/kök. I entreprenaden ingår alla erforderliga mark, bygg och installationsarbeten.
Tillbyggnad av carport vid Kiruna vattenverk
Objektet avser anläggandet av, tillbyggnad carport för 9 fordon på Kiruna vattenverk.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).