Alla aktuella bostadsprojekt i Uppvidinge

Just nu finns inget projekt i Uppvidinge som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Renovering av lägenheter i Älmhult
Renovering av lägenheter.
Renovering av flerbostadshus i Alvesta
Avser en rotrenovering av samtliga 162 lägenheters badrum. Nya installationer ska utföras gällande el, tappvatten, värme och fiber i lägenheterna. Nya schakt i lägenheter och trapphus innehållande nya stammar för tappvatten, avlopp, fiber och VVC ska byggas. Nya frånluftsvärmepumpar ska monteras och installeras på yttertak, rör för värmeåtervinning dras ner i källarplan för att kopplas in i undercentraler där nya fjärrvärmecentraler kopplas in. Ny solcellsanläggning ska monteras på yttertak och en ny utvändig servicetrappa till yttertak. En tvättstuga i hus A1 och en tvättstuga i hus A3 ska renoveras i källarplan.
Nybyggnad av bostäder i Vikaholm, Växjö
Planer finns för nybyggnad av cirka 110 lägenheter i form av hyresrätter i radhus och bostadsrätter i stadsvillor. Miljöbyggnad Silver.
Nybyggnad av flerbostadshus i Växjö
Avser nybyggnad av flerbostadshus i 6 våningar och garage under mark, 70 lägenheter .
Nybyggnad av flerbostadshus i Växjö Etapp 2
Avser nybyggnad av flerbostadshus , omfattning och byggstart ej fastställd.

Se övriga projekt i Kronobergs län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).