Alla aktuella bostadsprojekt i Alvesta

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av bostäder i Vislanda, Alvesta
Planer finns för nybyggnad av 3 lägenhetshus i 2 våningar samt 1-2 parhus på del av fastigheterna Vislanda 4:1, Vislanda 27:23, Vislanda 27:24, Vislanda 27:25, Vislanda 4:6 och Vislanda 20:20. Totalt 40-42 lägenheter. Husen ska ligga längs med Gröna gatan och Kungsgatan.
Renovering av flerbostadshus i Alvesta
Avser en rotrenovering av samtliga 162 lägenheters badrum. Nya installationer ska utföras gällande el, tappvatten, värme och fiber i lägenheterna. Nya schakt i lägenheter och trapphus innehållande nya stammar för tappvatten, avlopp, fiber och VVC ska byggas. Nya frånluftsvärmepumpar ska monteras och installeras på yttertak, rör för värmeåtervinning dras ner i källarplan för att kopplas in i undercentraler där nya fjärrvärmecentraler kopplas in. Ny solcellsanläggning ska monteras på yttertak och en ny utvändig servicetrappa till yttertak. En tvättstuga i hus A1 och en tvättstuga i hus A3 ska renoveras i källarplan.
Nybyggnad av bostäder i Alvesta
Planer finns för uppförande av ca 16 lägenheter på Ekebogatan. Beslut gällande om det blir hyresrätter eller bostadsrätter är ej taget.
Fönsteråtgärder längs Södra Stambanan, entreprenad 11
Fönsteråtgärder på ca 70 fastigheter längs Södra Stambanan i Alvesta, Växjö, Sävsjö och Nässjö kommun.
Nybyggnad av parhus i Alvesta
Avser nybyggnad av 2 radhus och 9 parhus. Sammanlagt 26 bostäder som ska byggas.
Om- och tillbyggnad av särskilt boende i Moheda, Alvesta kommun
Avser om- och tillbyggnad av det särskilda boendet Furuliden, Hus C i Moheda.
Ombyggnad av flerbostadshus i Alvesta
Avser omfattar stamrenovering, fönster samt fasader.
Om- och tillbyggnad av äldreboende i Alvesta
Bygglov för om- och tillbyggnad av äldreboende och hjälpmedelstvätt.
Byte av ventilation av flerbostadshus i Alvesta
Anmälan för installation av ventilation. 20st lägenheter och 4 huskroppar. Nytt vattenburet värmesystem och ny ventilation.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).