Alla aktuella bostadsprojekt i Vetlanda

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus. Vetlanda
Planer finns för nybyggnad av flerbostadshus på skyttemossen. Bygget kommer bli kontorshus med 60 lägenheter. Kommer byggas i etapper med Id 1626059
Balkong- och utvändig renovering på flerbostadshus, Vetlanda
Avser renovering av balkonger på flerbostadshus samt utvändig renovering vid Smörsoppen 1-2, Vetlanda. Projektet kommer att delas upp på tre somrar Etapp 1 = Stens väg 4 Etapp 2 = Stens väg 6 och 10 Etapp 3 = Stens väg 12 och 14
Nybyggnad av parhus i Vetlanda
planer för nybyggnad av parhus.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Vetlanda
Avser renovering av fasadens tegelfasad i 3 plan gällande fastighetens innerfasad mot innergård. Kantarellen 1, Vetlanda.
Ombyggnad och renovering av lägenheter i Vetlanda
Arbetet avser ombyggnation av 1 lägenhet till 2 lägenheter samt renovering av anslutande lägenhet. På plan 3 och 4 är det i dag en lägenhet med 7 ROK som ska byggas om till 2 lägenheter med 3 ROK. Befintlig (anslutande) lägenhet på plan 2 kommer beröras av ovanstående ombyggnation och ska renoveras till samma standard som ovanstående lägenheter.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).