Alla aktuella bostadsprojekt i Nässjö

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus i Nässjö
Projektet avser nybyggnad av 36 lägenheter i flerbostadshus med garage i bottenvåning. Rivning av ett gammalt hotell på området.
Nybyggnad av gruppbostad i Nässjö
Avser nybyggnad av gruppbostad/LSS boende med 6 lägenheter i ett plan samt gemensamhetsytor och personalutrymmen
Fönster byte på flerbostadhus i Nässjö
Avser byta av fönster och anpassning av balkongdörr på gäller balkongsidan och del av gavlar på flerbostadshus i Nässjö.
Takbyte på fastighet i Nässjö
Avser byte av yttertak på fastigheten Sjöbacken inom Kv Sluttningen med en total yta av ca 1600 kvm, samt på1 fastighet Kv Bofinken på Smedgatan 16-18
Ramavtal avseende ventilationsarbeten inom Nässjö kommun
Ramavtal avseende åtgärdande av brister från OVK-besiktning, konsultering gällande åtgärdsförslag, reparationer av ventilationssystem, utbyggnad av befintliga ventilationssystem samt mindre nymonteringar av nya anläggningar i kommunala fastigheter.
Utvändigt underhåll på äldreboenden i Nässjö
Avser omläggning av tak och omfattar utbyte av takpannor, bärläkt och underlagspapp ska bytas ut.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).