Alla aktuella bostadsprojekt i Eksjö

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av radhus Eksjö
Avser nybyggnad av 18 radhus i äganderätter, i både 1 och 2 våningar, 10 st med 5 rum och kök och 8 st med 3 rum och kök, Orrhaga Eksjö
Tillbyggnad av trygghetsboende i Eksjö
Avser tillbyggnad med en våning på trygghetsboendet Snickaren. Tillbyggnaden kommer ske på tre av husen med ca 23 lägenheter totalt. Kommer även att göra renovering av ytskikt i gemensamhetsutrymmen i den befintliga delen .
Renovering av logementsbyggnad i Eksjö
Objektet omfattar renovering av logementsbyggnad. Huvuddelar är: Renovering av ytskikt, Mindre ombyggnation av planlösning, Utbyte av en större del komponenter samt Rivning och saneringsarbeten.
Nybyggnad av LSS-boende i Eksjö
Avser nybyggnad av lss-boende, med 6 lägenheter samt gemensamhetsutrymmen. Ett barn- och ungdomsboende för ungdomar upp till 18 år.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).