Alla aktuella bostadsprojekt i Laholm

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus och p-hus, i Laholm
Avser nybyggnad av flerbostadshus med 84 lägenheter i två huskroppar, med utsikt över Lagan och 126 parkeringsplatser i två plan under jord.
Nybyggnad av särskilt boende och förskola i Våxtorp
Projektet avser nybyggnation av ett SÄBO om 40 platser samt en förskola om 6 avdelningar i 1 huskropp i 2 plan + källare.
Nybyggnad av flerbostadshus i Laholm
Projektet avser nybyggnad av fem sammanbyggda huskroppar i 4-6 plan med 86 lägenheter, ett av husen får en gemensamhetslokal för äldre. På första plan byggs, förutom lägenheter, miljörum för sopsortering och lokaler varav en redan är avsedd att bli gatukök.
Ombyggnad av äldreboende i Laholm
Avser ombyggnad och renovering av Randerslund som är ett äldreboende med 6 st avdelningar med ett storkök samt två komplementbyggnader. Första etappen omfattar storkök, huvudentré och matsal samt påbyggnad av nytt fläktrum med ny teknik från ny bergvärmeanläggning, borrning. Ombyggnaden genomförs med etappindelning två avdelningar i taget på grund av evakuering.
Nybyggnad av radhus i Laholm
Avser nybyggnad av 20 bostäder i radhusform i Allarp. Bostäderna uppförs i 2 plan och i 2 olika storlekar, 107 respektive 120 kvm BOA.
Rivning av flerbostadshus i Laholm
Avser rivning av flerbostadshus samt garage. Nybyggnation: projektnummer 1420262

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).