Alla aktuella bostadsprojekt i Hudiksvall

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av särskilt äldreboende i Hudiksvall
Vårdboende/demensboende med totalt 96 lägenheter med gemensamhetsytor och storkök. Styrd totalentreprenad.
Nybyggnad av bostäder i Forsa, etapp 1
Sju lägenheter/radhuslägenheter.
Stambyte i flerbostadshus i Iggesund
Objektet avser renovering av våtrum med byte av vs-stammar/infodring i totalt 27 lägenheter inklusive erforderliga el-arbeten. Objektet är beläget på Rubingränd 1-5 i Iggesund.
Fasadrenovering och fönsterbyte på flerbostadshus i Hudiksvall
Objektet avser tilläggsisolering och putsarbeten, avfärgning, samt plåtarbeten och fönsterbyte, Kasköplan 5 och 8 (norra och östra fasaden), komplett arbete.
Balkongrenoveringar på flerbostadshus i Hudiksvall
Anbudsförfrågan avser renovering av balkongplattor, komplett arbete. Befintliga balkongfronter sparas. Objekten är belägna på Stormyravägen 61-67 och Björkbergsvägen 43-47, 49-53 i Hudiksvall.
Ventilationsarbeten i flerbostadshus i Hudiksvall
Objektet omfattar utbyte av befintliga volymkåpor i köken samt rengöring av ventilationskanalen. Utbytet skall ske på de två nedersta våningsplanen på följande adresser: Mariboplan 5 och 12, Kasköplan 5 och 8 samt Namsosplan 5 och 12. Totalt 64 lägenheter och 1 lokal.
Rörinfodring i flerbostadshus i Hudiksvall
Objektet omfattar rörinfodring på Mariboplan 12 i Hudiksvall.
Fönster- och dörrbyte på flerbostadshus i Iggesund
Avser byte av befintliga fönster till PVC-fönster, på plan 2 och 3. Adress Skolgatan 4 A-D samt Centralgatan 7 A-C i Iggesund.
Byte av tegeltak på flerbostadshus i Delsbo
Byte av tegeltak och underarbete

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).