Alla aktuella bostadsprojekt i Bollnäs

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av bostäder, kontor och centrumändamål i Bollnäs
Syftet med detaljplanen är att möjliggöra exploatering av bostäder, kontor och centrumändamål i ett centralt och attraktivt läge. Området är beläget på kulturhusparkeringen mellan Bollnäs Resecentrum och Kulturhuset.
Ny-, om- & tillbyggnad av Herrgård
Planer för bostäder & kontor m.m.
Nybyggnad av garage med tvätthall i Bollnäs
I såväl garage som tvätthall så kommer det att parkeras ca fyra sopbilar i vardera utrymme tvätthall och garage över natten.
Nya villatomter i Bollnäs
Syftet med detaljplanen är att skapa nya attraktiva villatomter.
Fönsterbyte samt utvändig målning på flerbostadshus i Bollnäs
Avser fönsterbyte, fönsterrenovering och utvändig målning på fem flerfamiljshus. Utvändig målning på två fristående förråds-och miljöbyggnader. Förfrågningsunderlaget finns att hämta på www.tendsign.com.
Utvändig målning av flerbostadshus i Kilafors
Avser utvändig målning av 10 st. flerfamiljshus med tillhörande komplementbyggnader på Kv. Hanebo Kyrkby 5:11, Promenaden 1-33 i Kilafors. Objektet är indelat i tre huvuddelar med utförande 2023, 2024 och 2025. Förfrågningsunderlaget finns att hämta på www.tendsign.com.
Utvändig målning av flerbostadshus i Arbrå
Avser fönstermålning och utvändig målning på flerfamiljshus byggd i 4 radhuslängor. Objektet indelas i 2 etapper som ska utföras 2023 och 2024. Förfrågningsunderlaget finns att hämta på www.tendsign.com.
Fönsterbyte och fasadarbeten på flerbostadshus i Bollnäs
Avser fönsterbyte, omfärgning av fasader och utvändig målning på ett flerfamiljshus.
Utvändig målning på äldreboende i Arbrå
Projektet omfattar utvändig målning av ett flertal huskroppar på ett äldreboende, kv Ängslunda 4 och 9 i Arbrå.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).