Alla aktuella bostadsprojekt i Säter

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av särskilt boende i Säter
Projektet gäller ett nytt särskilt boende med 70 lägenheter- Boendet måste i alla avseenden vara anpassat för personer med kognitiva svårigheter (demensdiagnos) och i övrigt fullt ut handikappanpassat.
Nybyggnad av bostäder i Säter
Avser nybyggnad av bostäder i Gustafs. Visionen är att möjliggöra byggnation av vackra, hållbara flerfamiljshus med utsikt över Dalälven och båtklubbens bryggor.
Nybyggnad av LSS-boende i Säter
Objektet avser nybyggnad av gruppbostad med sex lägenheter och gemensamhetslokaler för personer som omfattas av lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Objektet omfattar även personalutrymmen, driftutrymmen och komplementbyggnader.
Nybyggnad av radhus i Säter
Storhaga 16:7 - nybyggnad av 8 radhus.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Säter
Gäddan 8 - rivning av balkonger och tillbyggnad med inglasade balkonger.
Ombyggnad av flerbostadshus i Säter
Planer finns på att bygga "longstay" lägenheter.
Ombyggnad av flerbostadshus i Säter
Iris 1 - ändrad användning och ombyggnad av flerbostadshus/affärsbyggnad (från lokaler till 6 lägenheter)
Demontering och nyinstallation av brand- och utrymningslarm äldreboende i Säter
Objektet avser installation av sprinkler och brandlarm plan 3 del av Bofinken, Åseborg samt nya ytskikt i 5 av 6 lägenheter.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).