Alla aktuella bostadsprojekt i Ronneby

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av trygghetsboende i centrala Ronneby
Planer finns för nybyggnad av trygghetsboende
Nybyggnad av infrastruktur, i Ronneby
Avser att planlägga infrastruktur
Nybyggnad av marklägenheter i Hallabro
Option från projektid: 1541206. Omfattning oklar.
Förtätning av bostäder i Ronneby
Syftet med detaljplanen är att för möjliggöra en förtätning med nya bostäder i kvarteret Gertrud i ett centralt och kollektivtrafiknära läge samtidigt som den befintliga kvartersstrukturen kan fullföljas
Nytt LSS-boende i Bräkne-Hoby
Objektet avser nybyggnad av LSS-boende bestående av 8 marklägenheter med tillhörande gemensamhetsbyggnad samt installation av sprinkler, brandlarm och byte av ventilationsaggregat i befintlig byggnad.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Ronneby
Avser en helrenovering bl a byte av fönster, balkongdörrar, balkonger ,fasader, elsystem, ventilation, solceller, värmesystem.
Utvändig målning av flerbostadshus i Ronneby
Avser utvändig målning på fastigheterna Backaryd 1:9, Eringsboda N 1:185 och Hoby 25:1 belägna i Backaryd, Eringsboda och Bräkne-Hoby.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).