Alla aktuella anläggningsprojekt i Tranemo

Just nu finns inget projekt i Tranemo som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nya VA-ledningar och pumpstationer på Tjörn
Projektet avser nybyggnad av VA-ledningar och pumpstationer.
Bohuskustens vattenvårdsförbunds kontrollprogram; Delprogram - Miljögifter
Projektet avser avser insamling, beredning och analys för undersökning av metaller och miljögifter i sediment 2022 och 2023. I uppdraget ingår även att under 2024 ta fram en samlad rapport för metaller och miljögifter inkl. trendanalyser för de undersökningen av metaller och miljögifter i biota och vatten som utfördes under 2021 samt de sedimentundersökningar som utförs 2022 och 2023.
Ny fördelningsstation i Göteborg
Projektet avser ny fördelningsstation till Göteborg Energi NÄt5 AB (GENAB).
Drift och underhåll av VA-VVS anläggningar i Västra Götaland och Hallands län
Beställaren har som option möjlighet att med befintliga kontraktsvillkor förlänga kontraktstiden med ytterligare 2+2 år.
Ombyggnad av Tanumshede avloppsreningsverk i Tanums kommun
Avser ombyggnad av avloppsreningsverk. Befintligt äldre sandfilter ska byggas om till en ny MBBR-bassäng. Reningsverket ska kompletteras med nya returslampumpar, ny blåsmaskin, ny mekanisk förtjockare och ett nytt filtersteg. Ny el- och automationsutrustning. Nytt betongvalv ska gjutas och nytt upplag för flockningstankar i stål.

Se övriga projekt i Västra Götalands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).