Alla aktuella anläggningsprojekt i Sotenäs

Just nu finns inget projekt i Sotenäs som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nybyggnad av brygg/betongdäck och ombyggnad av torgyta i Göteborg
Projektet avser att bygga ut ett torg och bryggdäck. Torget ligger delvis över vattenyta och erfordrar därför ett pålat betongdäck som underlag. Vidare ska utföras förberedande arbete för en restaurang som består av en pålad betongplatta.
Ombyggnad av dämmet Färgen i Alingsås
Ombyggnad regleringsdamm.
Nybyggnad av GC-banor, cirkulationsplatser mm i Göteborg, etapp 5
Projektet avser anläggningsarbeten på Smörslottsgatan och Östra Torpavägen i samband med genomförandet av detaljplan "Detaljplan för bostäder vid Smörslottsgatan inom stadsdelen Sävenäs i Göteborg, del av BoStad2021". I entreprenaden ingår byggnation av GC-banor, cirkulationsplatser, ledningsarbeten mm.
Projektledare för Investering Väst
Option: Beställaren har möjlighet att förlänga kontraktet med ytterligare 1+1+1 år.
Ny GC-bro över Assman i Uddebo, Tranemo kommun
Avser ny gång och cykelbro (GC-bro) över ån Assman i Uddebo, Tranemo kommun

Se övriga projekt i Västra Götalands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).