Alla aktuella anläggningsprojekt i Partille

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av faunapassage vid väg 535 i Partille
30 m bred faunapassage vid Åstebotjärn inklusive faunastängsling och faunalösningar längs Landvettervägen.
Ombyggnad av väg 535 delen Åstebo-Bårhult i Partille
Ombyggnad av cirkulationsplats vid Tingsvägen, ny cirkulationsplats vid Osbäcksvägen, ombyggnad av cirkulationsplats vid Nya Öjersjövägen, ny rörbro mellan Osbäcksvägen och Öjersjövägen. Faunapassage, gc-väg samt viltvarningssystem.
Ombyggnad av GC-väg i Partille
Projektet avser ombyggnad av gång- och cykelväg.
Underhåll av bro över E20 i Partille
Justering lager, diverse betongreparationer.
Ombyggnad av busshållplats i Finngösa
Avser ombyggnad av busshållplats Finngösa inklusive korsning mellan Göteborgsvägen och Björnbergs väg. Objektet är beläget i på Göteborgsvägen i Finngösa, Partille kommun
Reläskyddsbyte i fördelningsstationer i Partille
Projektet avser projektering, reläskyddsbyte, provning och drifttagning i fördelningsstationerna M1 Finngösa med vissa anpassningar i 5048 Brageplatsen och M5 Öjersjö.
Nytt konstgräs på fotbollsplan vid skola i Partille
Projektet avser nytt konstgräs på fotbollsplan samt att en del av en långsida på fotbollsplanen ska även kompletteras med flätverksstängsel med höjd 3 meter och en gånggrind.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.