Alla aktuella anläggningsprojekt i Lerum

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av reservoar i Lerum
Avser nybyggnation anläggning, vattenreservoar.
Ombyggnad av busshållplatser samt korsningar längs väg 1939 i Lerum
Ombyggnad av 2 busshållplatser, flytt av 1 hållplats. Ombyggnad av korsningarna Gråbovägen/Olstorpsvägen och Gråbovägen/Lundbyvägen.
Ny elektrisk ledning Ingelkärr Stenkullen
Ingelkärr-Stenkullen ny luftledning för 400 kV, ca 17 km. Omfattar projektplanering, avverkning, anläggande av byggvägar, fackverksstolpar i stål med tillhörande fundament samt installation av fas- och topplinor med tillbehör och driftsättning
Ramavtal för gatu- och beläggningsarbete, Lerums kommun
Ramavtal för gatu- och beläggningsarbete, Lerums kommun.
Ny överföringsledning mellan Sjövik-Björboholm i Lerum
Projektet överföringsledningar Sjövik-Björboholm är för att Sjöviks reningsverk ska stängas och spillvattnet omhändertas av Gryaab. Sjöviks vattenverk ska försörja Björboholm Norra med vatten. Ledningssträckan är ca totalt 4 300 meter * 2 200 meter sjöledning
Tillbyggnad av bensinstation i Lerum
Tillbyggnad av drivmedelsanläggning samt uppsättning av skylt.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).