Alla aktuella anläggningsprojekt i Herrljunga

Just nu finns inget projekt i Herrljunga som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Spårbyte och hållplatsförlängning vid Komettorget i Göteborg
Spårbyte och hållplatsförlängning i vändslingan på Komettorget. I samband med plattformsförlängningen anläggs en ny gångpassage, skyddsjordningen uppdateras och belysningen kompletteras. Projektet är beläget i Bergsjön, vid hållplats Komettorget.
Ombyggnad av bro i Partille
Projektet omfattar fångdamm uppströms befintlig konstruktion, rivning, nybyggnad samt kringarbeten rörande vattenhantering under projektet, gata och mark samt hantering av ledningar. Gavelåsbron är belägen i ett bostadsområde och estetiska krav föreligger på konstruktionen och området såväl som bro- och dammsäkerhetsmässiga aspekter.

Se övriga projekt i Västra Götalands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).